Prodloužená záruka na auta i elektroniku

Spolupracujeme s nejlepšími

Máme dokonalý přehled o trhu. Neznáme totiž jednu nebo dvě pojišťovny. Známe všechny. A jejich produkty. A to je pro vás výhoda. Dokonce obrovská, pokud jste obchodník.

víc informací

Prodloužená záruka na auta i elektroniku

11/11/2018 admin

Jaký první dotaz vám položí kupující, když vystavíte do inzerce věc,  kterou jste nahradili novější nebo už nepotřebujete? Fén, televizi, ledničku nebo klidně auto? JE TO V ZÁRUCE? Záruka dává kupujícímu jistotu, že si nepořídí něco, co bude mít za pár týdnů nulovou hodnotu, nebo bude vyžadovat nákladnou opravu.

A přesně z tohoto důvodu vzniklo pojištění prodloužené záruky. Tomuto specifickému typu pojištění se na českém a slovenském trhu věnujeme řadu let a společně s nejlepšími pojišťovnami jsme dopilovali právě tento produkt téměř k dokonalosti. Klademe důraz na férové a co nejjednodušší podmínky, nevymýšlíme si pohádky o amortizaci, říkáme věci na rovinu a rychle řešíme pojistné události.

U těch správně vypodkladovaných máme úctyhodné skóre 100% schválených a proplacených škod. Sjednat si tedy pojištění prodloužené záruky od našich pojišťovacích partnerů a s naším servisem za zády, je jasná trefa do černého. Neomezujeme se navíc pouze na elektroniku, ale dokážeme vám nabídnout i parádní prodlouženou záruku na vaše auto. A světe div se, i to mimo záruku, třeba 10 let staré.

Pro detailní informace přejděte na produktové stránky: Prodloužená záruka na elektroniku a Prodloužená záruka pro auta. Chcete-li svou elektroniku ochránit před poškozením i odcizením vč. prosté krádeže, přejděte na produkt Náhodné poškození a odcizení

Diskuze (1)

  • Josef Kadlec napsal:

    Dne 29.2.2020 jsem si koupil v prodejně okay Písek pračku.
    Zaplatil jsem si prodlouženou záruku.Pojistné podmínky měly být zaslané
    na tuto emailovou adresu,bohužel nic nepřišlo.
    Prosím o zaslání.
    Děkuji Kadlec